Блог

Автостоп
04.10.2023

Шукаєте надійний магазин автозапчастин у Львові? Ласкаво запрошуємо в 'Автостоп'! У нас ви знайдете великий вибір оригінальних та аналогових автозапчастин для вашого автомобіля. Наші фахівці готові надати професійну консультацію та допомогти з вибором оптимального варіанту. Ми розуміємо важливість якості та надійності, тому пропонуємо якісні запчастини від надійних виробників. 


Обирайте 'Автостоп' для найкращих автозапчастин та відмінного обслуговування!" Знаходьте більше інформації на нашому веб-сайті: https://www.autostop.lviv.ua/

Точка продажу Fuchs Titan
04.10.2023

Магазин "Автостоп"

ФОП Дутко Петро Степанович

м. Львів, вул. Наукова, буд. 96-А

АВТОРИЗОВАНА ТОЧКА ПРОДАЖУ мастильних матеріалів FUCHS TITAN

здійснює реалізацію оригінальних мастильних матеріалів концерну FUCHS PETROLUB SE (м. Мангейм, Німеччина), продукція якого відповідає міжнародним нормам та стандартам якості.

Персонал підприємства проходить регулярні навчання з підбору та застосування продуктів FUCHS

Висока якість
30.09.2023

LEMFÖRDER - це марка номер один, якщо мова йде про деталі рульового управління і підвіски з якістю постачальника на конвеєр. LEMFÖRDER - лідер у розробці інноваційної техніки підвіски для легкових автомобілів, мотоциклів, важкого комерційного і позашляхового транспорту. Не випадково LEMFÖRDER довіряють понад 50 автовиробників по всьому світу.

Уже понад 70 років LEMFÖRDER користується репутацією технологічного лідера, що відрізняється детальною точністю і задає високі стандарти в сфері рульового управління і підвіски.

Для легкових автомобілів та легкого комерційного транспорту LEMFÖRDER виробляє:
Кульові опори, важелі підвіски, тяги, сайлентблоки, опори двигуна.

Новинка
28.09.2023

Французький виробник створив марку

автозапчастин під назвою VALUE+ для моделей автомобілів Renault та Dacia. 

Цей новий асортимент запасних частин запущено навесні минулого року і націлений на те, щоб задовольнити потреби автомобілів старших 4-х років.

Це друга лінійка запчастин та витратних матеріалів для технічного обслуговування автомобілів Renault пост гарантійного парку. 

Новий бренд – старі переваги.

Запчастини Value+ розроблені спеціально для автомобілів Renault і відповідають вимогам автовиробника.
Запасні частини характеризуються високою якістю та конкурентною ціною.
Гарантія поширюється на деталі Value+ та роботи із їх встановлення на офіційному сервісі Renault.
Після завершення гарантії ви зможете економити на ТО, користуючись перевагами Value+.

Фільтри Value+

У гамі фільтрів Value+ представлені:
    фільтри оливи,
    повітряні
    салонні
    паливні фільтри (бензинові та дизельні).

Компоненти фільтрів Value+ – фільтруючий папір і його щільність, площа фільтруючого елемента, ущільнювачі, клапани та геометричні розміри – відповідають всім параметрам, які компанія Renault пред'являє до своєї оригінальної продукції.

Встановлення фільтрів Value+ забезпечує ідеальні характеристики роботи двигуна, чисте повітря в салоні та оптимізує витрати на утримання вашого Renault.

Акумулятори Value+
• відповідають європейським стандартам якості;
• омологовані для використання на автомобілях Renault;
• розроблені спеціально для кожної моделі;
• дозволяють отримати максимальну кількість циклів заряду, що гарантує їх довговічність;
• дають можливість підтримувати роботу всіх електричних навантажень на потрібному рівні в максимальному діапазоні температур.

Типи акумуляторів Value +
• звичайні «залиті» АКБ (Flooded batteries), в яких електроліт покриває всі внутрішні деталі;
• EFB акумулятори, призначені для автомобілів із системою start&stop;
• VRLA акумулятори, які практично не потребують ніякого додаткового обслуговування і підходять для найновіших моделей автомобілів.
Ємність акумуляторів – від 45 Ah до 110 Ah.
Пусковий струм – від 400 A до 900 A.
Гарантія на акумулятори Value + складає 2 роки

ELF EVOLUTION FULL-TECH
02.02.2021

Моторне масло Elf Evolution Full-Tech FE 5W-30 (синтетика) від Французького виробника компанії ELF (концерн TOTAL) (висока якість) для автомобілів з дизельним двигуном і фільтром сажі.

Синтетичне масло ELF Evolution Full Tech FE 5W-30 підходить для використання в самих сучасних моторах, включаючи і дизельні двигуни з сажовим фільтром DPF. Моторне масло ELF Evolution Full Tech FE 5W-30 створено з акцентом не тільки на хороший захист деталей двигуна від зносу, але і з акцентом на зниження витрати палива, що вказує приставка FE (Fuel Economy). Це масло зниженої в'язкості і з хорошими антифрикційними властивостями, завдяки чому знижено витрату енергії на погойдування мастила і тертя деталей, що, в свою чергу, скорочує витрату палива. Також автомобільне масло ELF Full Tech FE 5W-30 відповідає фірмовим вимогам Renault RN 0720.


10-РІЧНИЦЯ ОФІЦІЙНОГО ДИЛЕРА СІТРОЕН В УКРАЇНІ – ВІДІ ЕЛЕГАНС
02.02.2021

Дилерський центр Сітроен  ВІДІ Елеганс святкує свою 10 річницю. Вперше салон відкрив свої двері для відвідувачів 2-го лютого 2011 року. Протягом 10 років салон гостинно  зустрічає покупців автомобілів. Дилерський центр здійснює супровід автовласника Citroen  протягом усього життєвого циклу користування  автомобілем.
В салоні працюють  досвідчені фахівці консультанти, які щомісячно успішно проходять навчання та атестацію на знання  продукту:  особливості, технічні можливості, характеристики  модельного ряду автомобілів Citroen, це означає, що звернувшись до них, ви завжди отримаєте фахову консультацію та дізнаєтесь усі можливості свого  нового автомобіля.


За 10 років діяльності салон реалізував близько 4-х тисяч автомобілів Сітроен і обслуговує близько пів тисячі автомобілів щомісячно. За минулий, 2020 рік доля дилерського центру  ВІДІ Елеганс  бренду Citroen в регіоні склала 64%. Також, уже традиційно, кілька років поспіль салон займає першу позицію в дилерській мережі Citroen з продажу комерційної техніки та продажу корпоративним клієнтам.


За складних умов та викликів, які постали перед людством та діяльністю автосалону, зокрема, у 2020 та 2021 році ВІДІ Елеганс бере відподальність та робить  кроки, які дозволяють клієнтам максимально комфортно  та безпечно користуватися сервісами які надає салон. А саме, обрати  автомобіль онлайн, який уже є в наявності, зконфігурувати та замовити бажану комплектацію моделі, записатися на сервіс онлайн, а також обрати на сайті не лише опції планового технічного огляду а й додаткові сервіси все це можна замовити у зручний час онлайн.


 «Сітроен  - французький бренд з великою історією та перспективним майбутнім, саме досвід, знання та орієнтація на людей визначать головні цінності, що відображені у гаслі бренду – «inspired by you» і відчуваються в атмосфері салону. ВІДІ Елеганс – досвідчений і успішний дилер, за досягнення у веденні бізнесу щорічно отримує високі нагороди офіційного представництва Сітроен в Україні,» - зазначає директор з маркетингу представництва Андрій Чабанов.